Δημόσια απάντηση στα ψεύδη του κ. Πελετίδη!

In: Δηλώσεις

Κύριε απερχόμενε Δήμαρχε του ΚΚΕ,

Η τελευταία σου άδικη πράξη να ενεργήσεις μεροληπτικά υπέρ της επαναπρόσληψης  στον Δήμο δεκάδων μελών του κόμματος σου,  του ΠΑΜΕ  και επιρροών του, σε βάρος χιλιάδων άλλων ανέργων σε κάνει «έναν από τα ίδια» παλαιού τύπου κομματάρχη!

Ακόμη και στην γνωστή διαμάχη στην ΔΕΥΑΠ για τον νομικό σύμβουλο τα ίδια δεν έκανες; Για τον κομματικό του ΚΚΕ δεν έγινε η σφαγή;

Γιατί ισχυρίζεσαι ψευδώς, ότι αξιοποίησες κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης, όταν απέχεις με κομματική εντολή από δεκάδες εκ Ευρώ Ευρωπαϊκά προγράμματα; Εσύ δεν διέλυσες την Αναπτυξιακή του Δήμου;

Ομολογείς ότι πέταξες κυριολεκτικά στον δρόμο 25 +15 οσονούπω εκ Ευρώ (13 ΔΙΣ Δραχμές) για λακούβες που σε λίγες μέρες άνοιξαν πάλι, επειδή έριξες την πίσσα δίχως να περάσει οδοστρωτήρας! Η ασφάλεια των οδηγών μπήκε έτσι σε μεγάλο κίνδυνο! Τα οχήματα διαλύονται!

Νομίζεις ότι περνάει η κοροϊδία για την Ξερόλακκα; Το εργοστάσιο επεξεργασίας στερεών αποβλήτων πάει να χαθεί εξ αιτίας σου!

Συνδημότες, ελάτε να αλλάξουμε συνολικά βιβλίο στην Πάτρα μας  και όχι μια ακόμη σελίδα!

Σας προσκαλούμε  τις 20 Ιανουαρίου στην ανοικτή εκδήλωση  κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης μας «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη» τις 7μμ Αλ Υψηλάντου 100 για να ανταλλάξουμε ευχές και απόψεις.


Comments: 0

There are not comments on this post yet. Be the first one!

Leave a comment