Μήνυμα σίγουρης νίκης μας η τεράστια συγκέντρωση στην κοπή της πίτας μας

In: Εξελίξεις

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος  χαιρέτησε την πρωτοφανή, για τα σημερινά χρονικά δεδομένα, παρουσία,  την συμπαράσταση και την  αγάπη του πατραϊκού λαού:

«Ενώνουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τους πατρινούς, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης,  που θα φέρει εργασία και εισοδήματα στον τόπο μας. Οι προτάσεις μας έχουν γίνει πλέον κοινωνική συνείδηση, πώς είναι εφαρμόσιμες, αποτελεσματικές και άμεσα αποδοτικές. Καλώ όλους τους συνδημότες να υπογράψουμε ένα δεσμευτικό Δημοτικό Συμβόλαιο για την Πάτρα που μας ενώνει.

Για μένα δεν είναι αντίπαλος ο κ Πελετίδης-ΚΚΕ, αλλά τα σωρευμένα άλυτα και χρονίζοντα προβλήματα της Πάτρας μας.

Έχουμε την επαρκή γνώση και την ικανότητα να πετύχουμε την επίλυσή τους με ένα πλήρες πρακτικό σχέδιο. Όσο δυναμώνουμε τόσο γινόμαστε πιο σεμνοί και πιο ταπεινοί. Εμείς δεν υπαγόμαστε σε κόμματα και φατρίες που τόσο έχουν βλάψει την πόλη, είμαστε και θα παραμείνουμε ακηδεμόνευτοι.

Η καλά οργανωμένη δράση μας και η άμεση επικοινωνία με τους συμπολίτες μας, έχουν εδραιώσει την πεποίθηση πως είμαστε η πλειοψηφική δύναμη αλλαγής.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την παρουσία σας. Σας θέλω δίπλα μου ισότιμους συμμέτοχους στον τίμιο και αγνό μας αγώνα, ώστε εσείς και η Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη να είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, δίχως ταξικές και κομματικές αντιπαλότητες»!


Comments: 0

There are not comments on this post yet. Be the first one!

Leave a comment