Εδραιώνεται η ηγεμονία των απόψεων μας!

In: Εξελίξεις

Ενθουσιασμός και σεμνότητα επικρατεί στο στρατόπεδο της Δημοτικής Κίνησης Πάτρας Διεθνούς Σύγχρονης Πόλης, καθώς το επιτελείο της διαπιστώνει ένα ογκούμενο ρεύμα θερμής  υποστήριξης .

«Υπερέχουμε καθώς μόνο εμείς έχουμε σαφές και ολοκληρωμένο πρόγραμμα! Μόνο εμείς έχουμε πρακτικές προτάσεις!  Όλη η ατζέντα που ανοίγεται προεκλογικά έχει συνολικά τις θεματικές ενότητες και τις προτάσεις του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου» μας τονίζουν οι συνεργάτες του.

«Και αυτό είναι αυταπόδεικτο και αναντίρρητο, καθώς συγκεκριμένο  Όραμα και Σχέδιο έχει εκφραστεί μόνο από αυτόν. Οι ιδέες του αντιγράφονται και μερικές άρχισαν να αποδίδουν! Η πρόταση του π.χ. για το Συμβούλιο των πρώην Δημάρχων όπως διατυπώθηκε στο πρόγραμμα του έφτασε να γίνει πάνελ διαλόγου σε σχετική ημερίδα. Εμείς κινούμαστε σοβαρά και μεθοδικά. Οι προτάσεις μας για την Πάτρα Αποστολική Πόλη έχουν γίνει πλέον θέμα που αποδέχονται άπαντες»!

Η στρατηγική του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου είναι να φέρει στο τραπέζι για ισότιμη Δημοτική Προγραμματική Συμφωνία όλες τις παρατάξεις πλήν του ΚΚΕ-Πελετίδη, που έτσι και αλλιώς δεν συνεργάζεται με κανέναν, αν δεν τον καπελώσει! Η αναπτυξιακή πρόταση του, έχει ήδη αγκαλιαστεί από τον επιστημονικό, τον επαγγελματικό και τον εμπορικό κόσμο και πλέον γίνεται αποδεκτή από τα λαϊκά στρώματα και τους ανέργους.

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος  σκέφτεται και μελετά τα παγκοσμίως συντελούμενα  έχοντας  διεθνή αντίληψη και μετατρέπει την γνώση και την εμπειρία του σε πρακτική διεξοδική θέση για την Πάτρα. «Να αντιλαμβανόμαστε τα αυτοδιοικητικά θέματα παραδειγματιζόμενοι από τις διεθνείς επιτυχημένες πρακτικές και να δρούμε τοπικά, με την δική μας έμπνευση».  Γιαυτό έχει παράξει δεκάδες καινοτόμες προτάσεις για κάθε πρόβλημα της πόλης.


Comments: 0

There are not comments on this post yet. Be the first one!

Leave a comment