Η Πάτρα αφετηρία της Ιόνιας Κρουαζιέρας

In: Δηλώσεις

Ο θετικότατος απόηχος της τεράστιας για την εποχή συγκέντρωσης των πατρινών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου  Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, δεν έχει κοπάσει! Μας είπε:

«Κυριαρχεί αιτιολογημένα η πεποίθηση ότι θα είμαστε οι νικητές των εκλογών!  Έγκαιρα εδώ και ένα χρόνο έχω παρουσιάσει ένα πληρέστατο πρόγραμμα για την Πάτρα, όλο και πιο πολλοί γίνονται κοινωνοί των πρακτικών θέσεων μου. Αναγνωρίζουν ότι όσα προτείνω είναι υλοποιήσιμα, εφικτά, αποτελεσματικά και αλλάζουν θετικά την φορά τον πραγμάτων.

Να βγούμε επιτέλους από την φτώχεια και την δυστυχία της νοοτροπίας Πελετίδη-ΚΚΕ και  να προχωρήσουμε δυναμικά στην τοπική ανάπτυξη.

Εμείς δεν υποσχόμαστε αόριστα πράγματα. Δεσμευόμαστε να εφαρμόσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Δίχως ίχνος αλαζονείας και με φυσική απλότητα, δηλώνουμε πως είμαστε ανοικτοί σε ισότιμες συνεργασίες και αποκλείουμε από αυτές τα κομματικά υποχείρια και τους αδίστακτους διαπλεκόμενους κύκλους. Να ξεχάσουν  πως θα γίνουμε συνδαιτυμόνες στο φαγοπότι που ονειρεύονται. Θέλω η υγιής επιχειρηματικότητα να μπεί σ το προσκήνιο.

Και μια ακόμη πρόταση μας.           

Η Πάτρα να γίνει αφετηρία της Ιόνιας Κρουαζιέρας, ενός υπέροχου περίπλου και επίσκεψης των καταπράσινων νησιών μας στο γαλαζοπράσινο Ιόνιο. Όσοι θέλουν να εργαστούν σε αυτή την κατεύθυνση θα είμαστε δίπλα τους. Κατανοείτε την σύνδεση του εγχειρήματος με την κρουαζιέρα της Αδριατικής και το πόσο σημαντικό είναι το πολιτικό αεροδρόμιο του Aράξου»!


Comments: 0

There are not comments on this post yet. Be the first one!

Leave a comment