Ρεκόρ επικοινωνίας

In: Εξελίξεις

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος κατέχει το ρεκόρ της άμεσης επικοινωνίας με τους συνδημότες! Έχει μοιράσει  ήδη 20.000 προγράμματα χέρι -χέρι απ άκρου σε άκρου σε όλο τον Δήμο και έχει συγκροτήσει στα χωριά και τον  αστικό ιστό εκατοντάδες πολυπληθείς πυρήνες οργανωμένης υποστήριξης!

Δήλωσε μάλιστα αποκλειστικά στην ΓΝΩΜΗ:

«Η διαφορά μου με τους άλλους είναι ότι αυτοί κινούνται να επιβληθούν από τα πάνω με την στήριξη κυκλωμάτων και μέσων χειραγώγησης και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, ενώ  εγώ κάνω αυτό που δεν μπορεί να κάνει κανείς άλλος, οργανώνω την Δημοτική μου Παράταξη από τα κάτω. Το ότι έχω πλήρες επεξεργασμένο και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα μου δίνει προβάδισμα στον σοβαρό κόσμο, που ψηφίζει με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

Η Δημοφιλία μου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς διατηρώ αυθεντική προσωπική επικοινωνία με τους συμπολίτες. Κάποιοι κύκλοι θα ήθελαν βέβαια, να μην σταθώ  εμπόδιο στα σχέδια τους να αρπάξουν και να λεηλατήσουν τον ήδη κατεστραμμένο Δήμο μας.

Είναι όμως για αυτούς αργά ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Η Πάτρα θα βρεί τον βηματισμό της στην οικονομική ανάκαμψη με πρωταγωνιστή την νέα Δημοτική Αρχή που θα μας εμπιστευθεί ο πατραϊκός λαός».


Comments: 0

There are not comments on this post yet. Be the first one!

Leave a comment