Η Πάτρα είναι ένας αναξιοποίητος ανθρώπινος, γεωγραφικός, ιστορικός, θρησκευτικός, πολιτισμικός, επιστημονικός, αρχαιολογικός, περιβαλλοντικός, παραγωγικός θησαυρός. Έχουμε ευθύνη να την βγάλουμε από την καταστροφική της πορεία. Έχουμε την ευθύνη να την βάλουμε σε αναπτυξιακή τροχιά, για να ευημερούν οι πολίτες της.

Να δούμε λοιπόν από κοινού τις προτάσεις μας, να τις βελτιώσουμε και να τις αλλάξουμε ακόμη,  μα προπαντός να κρατήσουμε το επίπεδο που απαιτείται, για να αναδυθεί η πόλη μας από τα βάθη της λησμονιάς και της παρακμής. Να ανακτηθεί η χαμένη αίγλη της Πάτρας.

Βασικοί μας Στόχοι είναι να αναδειχθεί η Πάτρα ως:

Διεθνής Πόλη

Αποστολική Πόλη

Διεθνής Καρναβαλική Πόλη

Ανθρώπινη Επισκέψιμη Πόλη

Καινοτόμα Σύγχρονη Πόλη

Διεθνές Πολιτιστικό Κέντρο

Διεθνές Αθλητικό Κέντρο

Διεθνές Επιστημονικό και Τεχνολογικό Κέντρο

Πόλη καθαρή από ναρκωτικά!

Είμαστε και είστε ισότιμοι μέτοχοι μιας νέας ελπιδοφόρας προσπάθειας. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε. Σας προσκαλούμε στην κοινή προσπάθεια. Ελάτε να ανταλλάξουμε απόψεις και να ενώσουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας.

Η Πάτρα είναι η μεγάλη μας αγάπη και θα αφοσιωθούμε με πάθος να την κάνουμε Διεθνή, Επισκέψιμη, Ανθρώπινη, Σύγχρονη Πόλη με τους κατοίκους της να ευημερούν και να εργάζονται απολαμβάνοντας τους κόπους τους.

Είμαστε και είστε ισότιμοι μέτοχοι μιας νέας ελπιδοφόρας προσπάθειας. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε.

Σας περιμένουμε στην ανοικτή Δημοτική Κίνηση μας, όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Μακριά από κόμματα και κυκλώματα, ενεργούμε με μοναδικό  γνώμονα το συμφέρον της Πάτρας και των πολιτών της.                                                                              Ελάτε να ανταλλάξουμε απόψεις και να ενώσουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας. Η Πάτρα είναι η μεγάλη μας αγάπη και θα αφοσιωθούμε με πάθος να την κάνουμε Διεθνή Επισκέψιμη Ανθρώπινη Σύγχρονη Πόλη με τους κατοίκους της να ευημερούν και να εργάζονται απολαμβάνοντας τους κόπους τους.

ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΑ αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Ας αποφασίσει ο λαός, τι θέλει:

«Δήμαρχο Ανεξάρτητο με ελεύθερη βούληση υπέρ των συμφερόντων της Πάτρας ή πειθήνιο όργανο του Κόμματος και των ψηφοθηρικών επιδιώξεων του»; «Δημοτικούς Συμβούλους με το θάρρος της γνώμης τους ή παπαγάλους με το επαναλαμβανόμενο κουραστικό και ανούσιο ποίημα της κομματικής σκοπιμότητας»;